Zásady použití cookies

Zásady používání cookies

1. Úvod

Naše webové stránkywww.smartcovid.cz (dále jen " webové stránky") používají soubory cookies a další související technologie (pro zjednodušení dále všechny technologie označujeme jako "cookies"). Při zobrazení těchto stránek mohou být ve vašem počítači ukládány i cookies třetích stran, jejichž služby využíváme. V níže uvedeném dokumentu („zásadách“) vás informujeme o používání cookies na našich webových stránkách.

2. Co jsou to cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odesílán spolu se stránkami této webové stránky, a který váš prohlížeč ukládá na pevný disk vašeho počítače nebo jiného zařízení. Informace v něm uložené se mohou při vaší další návštěvě vrátit na naše servery nebo na servery příslušných třetích stran.

3. Co jsou to skripty?

Skript je část programového kódu, která slouží ke správnému a interaktivnímu fungování našich webových stránek. Tento kód se spustí na našem serveru nebo ve vašem zařízení.

4. Co je to web beacon?

Web beacon (nebo pixel tag, pixelová značka) je malý, neviditelný kousek textu nebo obrázku na webové stránce, který se používá ke sledování provozu na webové stránce. Za tímto účelem se pomocí web beacons ukládají různé údaje o vás.

5. Cookies

a) Technické nebo funkční cookies

Některé cookies se starají o to, aby určité části webových stránek fungovaly správně nebo o to, aby byly zachovány vaše uživatelské preference. Prostřednictvím funkčních cookies vám usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Při návštěvě našich webových stránek tak nemusíte opakovaně zadávat ty stejné údaje – například zboží vám zůstane v nákupním košíku, dokud ho nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit i bez vašeho souhlasu.

b) Statistické soubory cookies

Statistické cookies používáme k optimalizaci vašeho uživatelského zážitku. Pomocí těchto cookies získáváme přehled o využívání našich webových stránek. Abychom mohli tyto cookies umístit, potřebujeme k tomu váš souhlas.

c) Marketingové/sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou cookies nebo jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů určených pro zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na webových stránkách/na několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.

6. Využíváme následující cookies:

 

Název cookie

Typ

Expirace

Popisek

Nezbytné cookies

PHPSESSID

Cookie první strany

Session

Univerzální identifikátor, který se používá k udržování proměnných relací uživatele. Jeho účelem je zachovat funkčnost napříč stránkami.

Statistické cookies

_gid

Cookie první strany

1 den

Tato cookie pochází z Google Analytics. Ukládá a počítá počet zhlédnutí stránek.

_ga

Cookie první strany

2 roky

Cookie spojená s Google Analytics. Rozlišuje uživatele tím, že k nim přiřadí náhodně generované číslo. Je obsažena v každém požadavku na stránku na webu a používá se ke statistikám ohledně návštěvníků, relací a kampaní.

Marketingové cookies

_gcl_au

Cookie první strany

3 měsíce

Tuto cookie používá Google AdSense pro zaznamenávání a sledování konverzí.

_gat_gtag_UA_183790489_1

Cookie první strany

1 minuta

Tato cookie pochází z Google Analytics a slouží k limitaci požadavků (throttle request rate).

IDE

Cookie třetí strany

1 rok

Tato cookie je umístěna nástrojem Doubleclick a nese informace o tom, jak uživatel používá webové stránky, a o případné reklamě, kterou uživatel viděl před návštěvou webových stránek.

Test_cookie

Cookie třetí strany

15 minut

Tato cookie je umístěna nástrojem Doubleclick a slouží k tomu, aby vyhodnotila, jestli uživatelův prohlížeč podporuje cookies.

Funkční cookies

Language

Cookie první strany

1 rok

Tato cookie ukládá jazykové preference.

Nezařazené

SRV_ID

Cookie první strany

Session

Poptin_user_id

Cookie první strany

1 rok

Poptin_session

Cookie první strany

30 minut

Poptin_old_user

Cookie první strany

2 dny

ExternalFontsLoaded

Cookie první strany

1 měsíc

Poptin_referrer

Cookie první strany

2 minuty

Poptin_c_visitor

Cookie první strany

1 měsíc

7. Souhlas

Při vaší první návštěvě našich webových stránek se vám zobrazí vyskakovací okno s informacemi o cookies. Pokud kliknete na "Souhlasím ", souhlasíte s tím, abychom používali takové kategorie cookies a plug-inů, které jste si zvolili ve vyskakovacím/rozbalovacím okně. Používání cookies můžete prostřednictvím svého prohlížeče zakázat, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

V souvislosti se svými osobními údaji máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč vaše osobní údaje potřebujeme, co se s nimi bude dít a jak dlouho budou uchovávány.
  • Právo na přístup k osobním údajům: Máte právo na přístup ke svým osobním údajům, které jsou nám známy.
  • Právo na opravu: Máte právo své osobní údaje kdykoli doplnit, opravit, nechat vymazat nebo zablokovat jejich ukládání.
  • Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat své osobní údaje vymazat.
  • Právo na přenos vašich údajů : máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a předat je v plném rozsahu jinému správci.
  • Právo vznést námitku : můžete vznést námitku proti zpracování vašich údajů. Pokud nebudou existovat jiné zákonné důvody pro zpracování, vyhovíme ji.

Pro uplatnění těchto práv nás, prosíme, kontaktujte – viz kontaktní údaje v dolní části těchto podmínek.

Pokud máte stížnost ohledně toho, jak s vašimi údaji nakládáme, budeme rádi, když se nám ozvete. Máte ale také právo podat stížnost dozorovému úřadu (Úřadu pro ochranu osobních údajů – adresa Pplk. Sochora 727, 170 00 Praha 7 – Holešovice, e-mail: posta@uoou.cz).

9. Povolení/vypnutí a vymazání cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete cookies automaticky nebo manuálně smazat. Můžete také určit, že určité cookies nesmějí být ukládány.

Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, abyste při každém umístění cookie obdrželi zprávu.

Další informace naleznete v pokynech uvedených v nápovědě vašeho prohlížeče.

Upozorňujeme, že naše webové stránky nemusí fungovat správně, pokud budou všechny cookies zakázány. Pokud cookies ve svém prohlížeči vymažete, budou po vašem souhlasu při další návštěvě našich webových stránek opět umístěny.

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů a/nebo připomínek týkajících se našich podmínek používání cookies nás prosíme kontaktujte prostřednictvím následujících kontaktních údajů:

IQS Group s.r.o.

Hlavní 130

250 68 Husinec – Řež

www.iqsgroup.cz

www.smartcovid.cz

office@iqsgroup.cz

+420 605 075 235

(c) Cookiedatabase.org (originál v EN), CC BY-SA 4.0

Smart Covid jsou testy s nejvyšší přesností 98%, které se vyrábí v Singapuru.
Klinické studie jsou provedené na širokém vzorku testovaných osob. Produkt je certifikován pro EU
Pro poptávky nad 10 000 kusů
Kontaktujte náš zákaznický servis na telefonu +420 221 228 070 nebo na emailu info@smartcovid.cz.
Kdy a jaký test použít?
Více informací o testování

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení